Skip to main content

CULINAIRE INSPIRATIE

Slagerij Tol zit al meer dan honderd jaar op dezelfde hoek, maar wij zelf blijven niet graag op één plek.

Reizen zit de familie Tol in het bloed. Overgrootvader Bas trok al de wereld over om verschillende smaken en culturen te proeven en te ervaren en dat doen we nog steeds. In landen van Argentinië tot Japan hebben we culinaire hoogstandjes geproefd, en geleerd van topchefs en collega-vakidioten.

Die inspiratie, in combinatie met culinaire ervaring, geven we aan u door. Bij elk stukje vlees krijgt u van ons bereidingsadvies en een receptuur. In welke richting u het vlees snijdt, of welke bijgerechten er goed bij passen. De recepten zijn uitgebreid getest en beproefd, wat niet altijd geldt voor die in kookboeken. Kookboeken zijn geweldig voor de inspiratie, maar laat de begeleiding tot in de keuken liever aan ons over.

Bij Slagerij Tol hechten we aan het ouderwetse ambacht, en de oud-Hollandse keuken wat ons betreft onbetwist ultiem comfort food. Maar gaan we uiteraard ook met onze tijd mee. Culinaire trends vullen we in op een manier die bij ons past: een dry aged steak op de Big Green Egg barbecue levert blije gezichten op. Of wat te denken van een sous-vide gegaarde brisket?

Volg ons op Facebook en Instagram en laat u inspireren, niet alleen voor een luxe diner maar ook voor doordeweeks. Wilt u persoonlijk worden geïnspireerd? Meld u dan aan voor de “Tol whatsLEKKERapp” ( 06 53 687 655) – een persoonlijk aanbod aangepast op uw wensen.