Skip to main content

ONZE BEZORGSERVICE EN CATERING

Toen we nog met paard en wagen langs onze klanten gingen, namen we de bestelling op met een boekje.

Als een van de eerste winkeliers kregen we een telefoon. Daarna deden fax, e-mail, en whatsapp hun intrede. De technologie is veranderd, de persoonlijke aandacht niet.

Via onze “Tol whatsLEKKERapp” inspireren we u in woord en beeld met allerlei lekkers dat we op maat voor u maken. U krijgt dit persoonlijke appbericht wekelijks of naar keuze tweewekelijks of maandelijks. Geen standaardwerk of pakket, maar persoonlijk culinair maatwerk voor elke dag of die ene bijzondere gelegenheid. Uiteraard aangepast aan uw voorkeuren en gezinssamenstelling.

Bent u niet in staat om ons in de winkel te bezoeken, dan bezorgen we uw bestelling bij u thuis, net als vroeger. Ouderwetse service, met de kwaliteit en het gemak van nu!

Heeft u een feest of andere gelegenheid waarbij u de heerlijkste hapjes wilt serveren? Neem met ons contact op over onze vele cateringmogelijkheden – van borrelplank tot barbecue.

Het komt geregeld voor dat klanten uitvliegen naar andere oorden ver weg. Dan komt het goed uit dat we ook in het buitenland bezorgen, zodat niemand het vlees van Tol lang hoeft te missen.