Skip to main content

HOFLEVERANCIER

Op 14 november 2011 heeft het Hare Majesteit de Koningin behaagd het predicaat “Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier” toe te kennen aan B. Tol & Zn.
Dat was een heuglijke dag, maar we denken vooral met plezier terug aan 12 mei 2012. Toen ontvingen we de oorkonde die bij het predicaat hoort en werd het Koninklijk Wapenschild aan onze gevel onthuld. Klanten, leveranciers en familie waren bij deze bijzondere ceremonie aanwezig.

Om in aanmerking te komen voor het predicaat moet het bedrijf tenminste 100 jaar bestaan en daarnaast bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit hebben gedemonstreerd. Het staat symbool voor het respect, de waardering en het vertrouwen van de Vorst(in) tegenover het bedrijf. Het bijzondere voorrecht is een kroon op het werk voor alle generaties Tol. Niet alleen de familie Tol, maar ook klanten en vele Hillegersbergenaren zijn er trots op om een hofleverancier te hebben in Hillegersberg.

Vaak wordt gedacht dat bedrijven met het predicaat ook daadwerkelijk aan het hof leveren, maar dat is niet automatisch het geval. Voor meer informatie verwijzen we graag naar de Stichting Hofleveranciers in Nederland.