Skip to main content

ONS PRODUCT

We werken met hele karkassen. Dat is een keuze en niet de makkelijkste. Het snijden en rijpen doen we zelf, maar ook het verdere verwerken van het vlees. Dát is het ‘ouderwetse’ slagersambacht, waar veel collega’s zich tegenwoordig niet meer aan wagen.

Met technieken als pekelen, drogen, roken, of rijpen maken we alles van gerookt spek tot ham. We verwerken vlees tot blinde vink of gehaktbal, of maken het op smaak met zelfgemaakte marinades of eigen kruidenmixen.

Uiteraard gebruiken we alle delen van het dier, van kop tot staart. Als een prachtig dier is geslacht, dan is het de plicht van de ambachtsman of -vrouw om het allemaal te verwerken tot hoogwaardige producten. Geen snipper gaat verloren: we maken er heerlijke patés en rillettes van of trekken een mooie bouillon van koppen, poten en benen.

Tussen het vlees op karkas en het netjes vacuümverpakte eindproduct zitten vele uren werk, maar dat hebben we graag voor onze klanten over. Ze verwachten week op week dezelfde hoge kwaliteit. Niet alleen de beef wellington voor de kerstdis, maar juist óók het voortreffelijke balletje gehakt voor de dinsdagavond.

HYGIENECODE

Met ingang van maart 2021 is de vernieuwde hygiëne code slagersbedrijf van kracht. Wij werken volgens deze code en produceren met in achtneming van de richtlijnen. Daarmee voldoen wij aan de meest recente wetgeving om uw voedselveiligheid te waarborgen.

Graag wijzen wij u erop dat wij allergenen verwerken in onze productie ruimtes. Dit kan gevolgen hebben voor u. Graag staan wij u te woord met vragen met betrekking tot allergenen en andere ingrediënten. Wij zijn bereikbaar op 010 – 418 2000 of via whatsapp op 06 – 53 687 655